Lidmaatschap 2017

Uw huidige lidmaatschap loopt nog tot 31 maart 2017. Om uw lidmaatschap te verlengen dient u enkel het lidgeld te storten op het gekende rekeningnummer van Scuderia Ferrari Club Genk-Belgium vzw. met vermelding “lidmaatschap 2017”. Het bedrag is ook dit jaar ongewijzigd, 50,00 euro voor een seniorlid en 20,00 euro voor een Family- en/of Juniorlid wonende op hetzelfde adres als het seniorlid. Voor de Juniorleden hebben we goed nieuws: de leeftijd is vanaf dit jaar gezakt naar 14 jaar ipv. 16 jaar. Dit wil oa. zeggen dat bijvoorbeeld een 15-jarige juniorlid ook de Ferrari-fabrieken mag bezoeken.

Hebt u vrienden of kennissen die ook deel willen uitmaken van Scuderia Ferrari Club Genk-Belgium vzw, laat ze gerust contact opnemen met ons secretariaat of ze kunnen ook terecht op onze website www.sfcgenk.be Wij vragen u wel, indien u uw lidmaatschap nog niet heeft verlengd, om dit zo spoedig mogelijk in orde te brengen. In principe start Scuderia Ferrari Club SCArL op 1 april met het drukken van de nieuwe lidkaarten. Deze worden eenmaal per maand verstuurd naar de respectievelijke zetels van alle erkende Scuderia Ferrari Clubs samen met het exclusieve Welcome Kit.


Alle documenten die nodig zijn om jullie lidmaatschap te vernieuwen / aan te vragen, kunnen gevonden worden onder de sectie "Lid Worden" op deze website.

 

Sportieve Groeten,

Het SFC Genk-Belgium Bestuur 

 

 

 

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community