26 Maart 2017 - Algemene Vergadering 2017

Hèhè, eindelijk kwamen we weer stilaan uit onze winterslaap die toch wel lang genoeg geduurd had. Nu stilaan, een big bang ja. Vanmorgen werd de eerste GP F1 van het seizoen verreden in Australië, en ja hoor Vettel en Ferrari gingen met de overwinning lopen. Eindelijk na meer dan een gans seizoen wachten op een overwinning, werd ons geduld beloond.
Omstreeks 14.00 uur druppelden de leden stilaan de zaal binnen om onze jaarlijkse vergadering bij te wonen die van start ging om 14.30 uur.

Onze voorzitter nam eerst het woord en verwelkomde iedereen. Na een kleine samenvatting over het afgelopen seizoen en een uiteenzetting over wat er in het nieuwe seizoen wat op stapel staat, gaf hij de micro door aan Guy, onze schatbewaarder. Hij overliep de financiën van de club zowel betreffende inkomende en uitgaande bewegingen en gaf tot slot een samenvatting over de eindbalans van 2016. Nadien werd er nog de vraag gesteld als er misschien aangaande het financiële plaatje nog iemand een vraag of opmerking had. Dit was niet het geval en de financiën van 2016 werden dan ook unaniem goedgekeurd door iedereen.
Hierna werd het woord dan overgenomen door onze secretaris nadat we een kleine pauze hadden ingelegd. Na deze pauze nam onze secretaris, Giulio, de micro ter hand en verduidelijkte over het hoe en wat we verder dit jaar nog vanuit Italië mogen verwachten, of niet. Hij gaf ook nog enkele data vrij van zeker niet te missen evenementen dit jaar. Er zijn er ook enkele bij waar je met je lidkaart toegang krijgt met een verminderde entreeprijs. Hij overliep ook nog even de resultaten van de tevreden- of niet tevreden-heidsenquete die we dit jaar georganiseerd hadden om tot een beter inzicht te kunnen komen of wat onze leden verkiezen aan evenementen of andere leuke dingen door ons te organiseren en om zo beter te kunnen voldoen aan hun wensen.

Nadat de vergadering afgerond was, bleven er nog meerdere leden aan tafel zitten omdat zij zich hadden ingeschreven voor een afsluitend etentje. Natuurlijk kwam de GP F1 van Australië weer aan bod en werd er nogal goed over gediscussieerd. Er zijn er zelfs al bij die denken dat Vettel en Ferrari op hun sloffen WK kampioen gaan worden, maar laten we daar nog even mee wachten. 

In het najaar organiseren weer ons seizoensafsluitend etentje en dan zullen we wel weten waartoe de Scuderia ons dit jaar naar toe heeft geleid. Hopelijk naar de titel maar dat is op dit ogenblik nog altijd koffiedik kijken. Maar ondertussen toch een welgemeende “FORZA FERRARI”.

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community