5 September 2010: Braderie Stalenstraat

5 September 2010: Braderie Stalenstraat

Enkele weken geleden kregen we de vraag van de verenigde handelaars van de stalenstraat, bij monde van mevrouw Renzi, als de mogelijk zou zijn  als wij er met onze club een standje zouden willen neerzetten om de feestelijke inwijding van de vernieuwde straat, annex braderie, luister bij te zetten. Ze vroeg ons ook als we voor enkele Ferrari’s konden zorgen.

Natuurlijk waren wij daarvoor te vinden. Reclame maken voor onze club en dan ook nog in onze stad, daar mochten wij niet ontbreken. Het bestuur stak de koppen bij elkaar en er werd een programma uitgedokterd. Onze plaats was op de parking naast de meubelwinkel van “Meubelen De Ster” van ons zeer gewaardeerd lid Robert Lenaerts.

Er werd even rond gebeld en al snel vonden we een 10-tal eigenaars die bereidt waren om hun mooie automobielen daar tentoon te komen stellen. Omstreeks 9 uur waren wij, de aanwezige bestuursleden, al in de weer om onze promotiestand op te bouwen. Ondertussen kwamen de “rosso, di Maranello” druppelsgewijs aan en werden ze naar hun standplaats geleid.

Natuurlijk heb je veel bekijks als die wagens er zijn. Dit was dan ook voor de hele dag zo. Onze promostand werd ook druk bezocht en er werden tal van vragen gesteld. Er is dus toch nog veel interesse voor onze club en meerdere personen lieten zich inschrijven om lid van de club te kunnen worden. In de namiddag kregen we ook nog een bezoekje van de journalist van Het Nieuwsblad, Belgin OzGunes, ze maakte enkele mooie kiekjes en schreef een mooie reportage in de electronische uitgave van het Nieuwsblad.

Er waren ook meerdere leden aanwezig, ze kwamen zelfs van Brugge, Geel, Herentals enz. om ons een bezoekje te brengen en om natuurlijk bij te praten over de laatste stand van zaken over Ferrari. Al bij al was het een leuke dag, die voorbij gevlogen is.

Tekst en foto's Guy D.

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community