13 Maart 2011 - Algemene Vergadering

13 Maart 2011 - Algemene Ledenvergadering & Spaghettidag

Op zondag 13 maart 2011 heeft Scuderia Ferrari Club Genk officieel het seizoen 2011 afgetrapt met de algemene vergadering. De oorspronkelijke bedoeling was om allemaal samen eerst een lekkere bord pasta te eten en daarna live de eerste Grand Prix van het seizoen te bekijken gevolgd door de algemene vergadering. Door de afgelasting van de Grote Prijs van Bahrein, was het bestuur echter genoodzaakt om het oorspronkelijk programma lichtjes te wijzigen.

We begonnen wel nog steeds met de ‘traditionele openingsspaghetti’ die genuttigd werd door een gezellige groep van 31 personen. Voor velen was het een leuk weerzien die terugging tot de Fabrieksbezoeken van vorig jaar in oktober.

Na het lekkere eten, verzorgd door onze vrienden van de Afi Winterslag en een glas rode wijn was het al tijd voor de algemene vergadering. Hier kwamen veel meer leden/toekomstig leden op af. Er waren maar liefst 55 leden/toekomstig leden aanwezig voor de algemene vergadering. Een uitbreiding van ons clublokaal zou een logisch gevolg moeten zijn…

 

Onze voorzitter Carmelo, penningmeester Guy en Secretaris Giulio namen allemaal het woord. Er was 1 grote conclusie: we hebben het op vlak van activiteiten en financiën zeer goed gedaan in 2010. Ook ons ledenbestand wordt alsmaar groter. Hier moeten we toch ook onze huidige leden bedanken die altijd zorgen voor een goede mond-aan-mond reclame.

De heer Paglia nam ook een kwartiertje voor zijn rekening: hij vertelde hoe hij in Maranello opgegroeid is tussen de Ferrari’s en hoe de gewone wegen van het dorp en omstreken in de vroege jaren als testbaan voor Ferrari dienden. Hij had ook een aantal mooie plaatjes bij vervaardigd door zijn neef, die in de motorafdeling van Ferrari werkt.

Er werd ook voor een dessert gezorgd tijdens de vergadering: een lekker glaasje prosecco!!! Tenslotte zijn er ook mooie activiteiten gepland voor 2011 (zie activiteitenkalender) met een rondrit voor de Ferrari-bezitters en misschien opnieuw een Fabrieksbezoek in Oktober/November.

 

Verslag Alessio C. --- Foto's Guy D.

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community