27 November 2011 - Seizoensafsluiter

27 November 2011 - Seizoensafsluiter - Eindejaaretentje & GP Brazilie

Traditiegewijs organiseert Scuderia Ferrari Club Genk ieder jaar een gezellig samenzijn met de leden ter gelegenheid van het afsluiten van het Formule 1 seizoen : De Grand Prix van Brazilië.

De zaal was goed gevuld met ongeveer 80 aanwezigen waaronder ook Deheer Michael D’hoore en zijn echtgenote. Hij is schepen van Stad Genk en verantwoordelijk voor o.a. mobiliteit, stadsontwikkeling en ruimtelijke ordening. Het etentje ging door in de bekende Café AFI waar ons clublokaal ook gelegen is.Het bestuur had de zaal  mooi aangekleed met onze nieuwe Club-spandoeken. Kortom, de perfect mix om het seizoen 2011 af te sluiten!!

Na een aperitiefje werd het etentje aangevangen met een antipasto van 'salumi' en 'formaggi'.  Het hoofdgerecht was een duo van pasta en uiteindelijk als afsluiter een tiramisu.

Tussendoor verschenen er op groot scherm de foto's van alle activiteiten anno 2011 van onze Scuderia Ferrari Club. Deze werd samengesteld door Giulio met foto’s van Guy. De première van de Ayrton Senna film volgde hierop. De sfeer zat er goed in en er werd een balans opgemaakt van de activiteiten 2011.

Om 17.00 uur begon de GP van Brazilië waar iedereen toch wel naar uit keek. Ook al omdat de race gevolgd kon worden op groot scherm. Tussendoor werd al gepraat over wat het volgende Formule 1 seizoen zou gaan brengen voor ons Stijgerend paardje. Hopelijk kunnen we volgend jaar toch terug meestrijden voor de titel. Wij danken al onze leden voor het wederom prachtig 2011!!!

Op naar 2012 e sempre Forza Ferrari!!

Verslag en foto's Guy Dexters

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community