21 april 2012 - SFC Luxemburg Télevie

21 april 2012 - SFC Luxemburg T�levie

Met Scuderia Ferrari Club Luxemburg hebben wij als club Genk een goede verstandhouding, we zijn elkaar al meermaals tegen het lijf gelopen tijdens Ferrari-evenementen en vergaderingen in Italië. Om het goede contact eens een nieuwe dimensie te geven, hebben we afgsproken om een uitstapje te maken naar Luxemburg.

Op zaterdag 21 april organiseerden onze broeders een Ferrari-evenement op de parking van de Cora City Concorde in Bertrange. Dit evenement had als einddoel wat geld te verzamelen voor het goede doen - Télévie (vergelijkbaar met 'Kom op tegen kanker'). Tegen betaling mocht je dan meerijden met een Ferrari en dat werd dan geschonken aan het goed doel. Er waren een 15-tal wagens waaronder de Ferrari California en een aantal F430's waaronder de challenge.

Als afsluiter van deze mooie dag hebben we gekozen om de plaatselijke Ferrari-dealer te gaan bezoeken : Garage Francorchamps Luxembourg. Hier werden we vriendelijk onthaalt door 2 jongedames die ons rondleidden in de showroom net als het werkatelier achterin. Een prachtzaak...

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community