22 September 2013 - Fandag in Lochristi

22 September 2013 - Fandag in Lochristi

Voor het eerst sinds jaren is de SFC Genk nog eens op verplaatsing gegaan met een jaarlijks wederkerend evenement. We gingen graag in op de vraag van onze leden uit Oost en West Vlaanderen en hielden daarom dit jaar onze fandag niet in Genk maar in Lochristie ergens in het midden van de Vlaanders zoals wij dat hier zeggen.
Ons zeer gewaardeerd lid, Evarist De Vos stelde zich bereidt om de organisatie in handen te nemen. Hij regelde een zaal, stuurde flyers rond en vond een reporter van het Nieuwsblad die wel een mooie reportage van dit evenement in de krant wou plaatsen. Zo gezegd zo gedaan.

Op zondagmorgen, 22/09/2013, togen wij vanuit Genk richting Lochristi om hem een hand toe te steken en natuurlijk ook om onze club te vertegenwoordigen. Na een ritje van ongeveer 1 ½ uur kwamen we in Lochristie aan en konden we de zaal aankleden met onze spandoeken, vlaggen en veel meer. Jos Hendrickx had een deel van zijn mooie Villeneuve collectie bij, Erwin Van Rijckeghem en Jean-marc Delaruelle brachten ook een aantal mooie modellen en andere memorabilia mee. Depoorter Gregory had een verkoopstand georganiseerd en wij als club stonden er met een infostand. Anneke Boulez en haar dochter Claire-An waren ook present met een mooie stand met zelfgemaakte schilderijtjes ed. Evarist had ook nog gezorgd voor een aparte parking voor de Ferrari bezitters. Alles was dus aanwezig om er een mooie dag van te maken.

De opkomst beloofde goed te worden en na een uurtje waren er ook al zo’n 8 bezitters met hun Steigerende Paardjes aangekomen. Groot was onze verwondering dat het nadien zo goed als stilviel met bezoekers. Wij, het bestuur, keken wat verdwaast rond omdat we toch dachten dat de respons groter zou zijn. Temeer ook omdat wij op de vraag van talrijke leden waren ingegaan en daarom meer volk verwachten. Het aantal bezoekers bleef dan ook wat onder de verwachtingen. We danken onze Evarist die er veel tijd en moeite in heeft gestoken voor de zeer fijne namiddag. We hadden tijd om met verschillende mensen een leuk babbeltje te slaan. Er waren er bij die toch vanuit DE Limburg en Geel gekomen waren. Dit zijn dan de echte Die Hards die de club overal volgen.

Omstreeks 17.00 uur sloten we af en ruimden alles op. Even verderop kaarten we nog even na op een terras met een drankje en omstreeks 20.30 uur waren we terug in Genk met een ervaring rijker.

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community