8 Maart 2014 - Algemene Ledenvergadering 2014

8 Maart 2014 - Algemene Ledenvergadering 2014

Onderaan vindt u het verslag van de laatste Algemene Ledenvergadering dat heeft plaatsgevonden op zondag 9 maart 2014. Het is gebaseerd op de presentatie dat op de AV werd voorgesteld aan de aanwezigen aangevuld met de meest recenste wijzgigingen.
 
Ruim éénderde van ons ledenbestand was op deze belangrijke bijeenkomst aanwezig en de meeste zijn ook nog blijven "zitten" om te kunnen proeven van de maaltijd aangeboden door de kookploeg van onze Jeannie & Lino, l'Arte di Vivere. Zij waren alweer uitmuntend !!!
Nogmaals een dikke proficiat aan deze gedreven koks.


 
Tijdens deze AV werd het nieuwe bestuur verkozen. Wij verwelkomen Jan Buyens als nieuw bestuurslid. Verder vindt U in "avant-première" het ontwerp van de nieuwe lidkaart 2014 en SFC-vlag. Ondertussen heeft het Secretariaat van SFC SCArL nog enkele nieuwe data toegevoegd voor de fabrieksbezoeken van dit jaar. Wij zullen hierover kortelings op terugkomen. Maar noteer alvast 8 juni (Pinksterzondag) in uw agenda, dan organiseren wij onze rondrit "30 jaar SFC Genk".
 
Tot slot melden wij u dat onze vereniging vanaf nu in haar logo ook de landsbenaming zal mogen gebruiken, nl. Scuderia Ferrari Club Genk - Belgium.
De officiële benaming van de vzw blijft echter ongewijzigd.

Klik hier om het volledig verslag te lezen.

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community