5 mei 2014 - Karting Genk - SFC Genk 2nd Trophy

5 mei 2014 - Karting Genk - SFC Genk 2nd Trophy

Onze eerste kartwedstrijd op het indoorcircuit van Lommel in 2013 was een groot succes. We besloten het dit jaar te houden op een outdoorcircuit met semi-professionele karts. In het begin was het natuurlijk een moeilijke opgave om zeker 25 karters in te schrijven (wat het minimum was voor het groot circuit af te huren bij Karting Genk). Uiteindelijk zaten we in een mum van tijd aan het minimumaantal. Namens het bestuur willen we jullie ook danken voor de snelle reactie. Dit gaf ons de tijd en ruimte om dit verder goed te organiseren.

Op 4 mei kwamen we dan samen op de Karting van Genk (dit is het internationaal FIA circuit, waar helden geboren zijn zoals Jenson Button en Fernando Alonso). De bedoeling was om een kwalificatie te doen van 10 minuten om de startvolgorde te bepalen. De race werd daarentegen een spannende strijd van 20 minuten. De resultaten kunnen gedownload worden (onderaan deze pagina). Het podium werd de volgende :

Winnaar : Jeroen G.

2de plaats : Stijn M.

3de plaats : Alessio C.

We hadden nog ook bezoek gekregen van Michelangelo Amendola, een beloftevolle karter. Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig getafeld en nagepraat over de geslaagde dag. Bedoeling is om jaarlijks een kartwedstrijd te houden... Op naar volgende jaar!!!

Resultaten kwalificatie

Resultaten race

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community