21 September 2014 - SFC Genk Fandag 2014

21 September 2014 - SFC Genk Fandag 2014

Naar jaarlijkse gewoonte richtten wij onze jaarlijkse fandag ook nu weer in en dit op 21/09/2014. Nadat we verleden jaar met onze fandag op uitstap waren geweest richting Lochristie, keerden we dit jaar terug naar Genk. 

We hadden dit jaar geopteerd voor ons clublokaal in tegenstelling tot de grote zaal die we anders huurden van ons overkoepelend orgaan in Genk, AIF+. Het was eens iets anders en zeker voor de sympathisanten die anders ons clublokaal nooit te zien krijgen. Onze voorzitter had nieuwe kaders met onze jaarlijkse wederkerende evenementen van door de jaren heen  opgehangen, waardoor ons clublokaal opgefrister uitzag. Jean-Marc en Evarist hadden nog enkele unieke schaalmodellen mee gebracht die al dan niet volledig met de hand vervaardigd waren. Tevens was er ook een groot scherm geïnstalleerd waar de G.P. Van Singapore live gevolgd kon worden. Ferrari was het zoals het hele seizoen al op achtervolgen aangewezen. Hamilton kwam als overwinnaar uit de bus.

Ondertussen waren er nog leden, die bezitter waren van een Ferrari, aangekomen en het werd een leuke namiddag met natuurlijk ook weer verhalen allerhande. De opkomst van onze Nederlandse leden was ook goed, dit in tegenstelling tot verleden jaar. Waarvoor dank vrienden.

Na de race werd er op het terras in de herfstzon, nog iets gedronken en daarna werd het ook weer stilaan tijd om huiswaarts te keren, dit zeker voor de mensen die van ver kwamen. Wij wensen alle aanwezige leden en niet-leden te bedanken voor hun aanwezigheid en waarschijnlijk tot bij de eerst volgende gelegenheid die door zal gaan op 23/11/2014 ter gelegenheid van de afsluitende GP in Abu Dhabi op Yas Marina.

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community