23 oktober 2014 - Seizoensafsluiter 2014

23 oktober 2014 - Seizoensafsluiter 2014

Weer een jaar voorbij, de tijd vliegt. Ons jubileumjaar  werd afgesloten met de  stilaan traditionele afsluiter, het einde seizoensetentje. Ook dit jaar verkoos het bestuur  zoals verleden jaar de hobby kookclub “ l’ Arte de vivere”  weer om hun kookkunsten tentoon te spreiden op onze borden. Niet dat we twijfelden aan hun kunsten, want daar waren we verleden jaar al meer dan overtuigd van geraakt. Als de kwaliteit goed is dan moet je je daar bij houden. Ook dit jaar leverden ze weer een vlekkeloze prestatie af. Iedereen die er was kan dat getuigen. Menigeen likte vingers en duimen af van de door hun gekozen gerechten.

De laatste F 1 race van het seizoen, ja die was er ook nog, werd dit jaar met een beetje minder aandacht gevolgd. De reden is bekend, Ferrari kon toch niet meer scoren bij de piloten en Mercedes was het hele jaar al oppermachtig geweest. Het enige waar nog een beetje strijd was voor de piloten was bij het Mercedes team zelf. Maar niets was minder waar, Hamilton nam een vlekkeloze start, gaf Rosberg het nakijken en reed van start tot finish aan de leiding. Hij verzekerde zich op deze wijze van de F1 kroon voor het seizoen 2014. Terecht want hij was dominant doorheen het bijna volledig seizoen.

Na het eten werd nog wat nagekaart over van alles en nog wat en omstreeks 20.00 uur keerde iedereen tevreden naar huis.

Wij, het voltallige bestuur, wensen bij deze al iedereen prettige eindejaarsfeesten en vooral een gezond voor 2015. Hopelijk mogen we jullie allen weer begroeten bij de jaarvergadering van 2015, ons eerste gebeuren van het nieuwe seizoen. Dit met hopelijk een beter jaar voor ons F1 team samen met Vettel en Räikkönen als piloten. 

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community