1 Maart 2015 - Algemene Ledenvergadering 2015

1 Maart 2015 - Algemene Ledenvergadering 2015

1 Maart 2015, langzaam komt de natuur weer uit zijn winterslaap. Niet alleen de natuur maar ook het verenigingsleven komt weer tot leven. Onze club, de Scuderia Ferrari club van Genk, schiet ook weer in actie. Niet dat het bestuur 3 maanden in de luie zetel heeft gelegen, maar ze hebben gebrainstormed over het komende seizoen, 2015. Een vereniging runnen, daar kruipt tijd in en zeker als je het goed wil doen.

 

Vandaag was het dan zover, onze eerste activiteit, de jaarlijks wederkerende algemene vergadering, was onze traditionele opener van het seizoen. Meerdere leden, een kleine 70 mensen, kwamen geïnteresseerd luisteren naar de uiteenzettingen van eerst onze voorzitter die het afgelopen jaar nog even overliep, gevolgd door de schatbewaarder die het financiële doen en laten van afgelopen jaar van de club voorlegde aan de leden. Vervolgens werd er een kleine pitstop ingelegd waarna onze secretaris zijn verhaal begon. Hij had het ondermeer ook over de nieuwe wind die er nu door Maranello waait, De Montezemolo weg, Mattiacci weg, Domenicali weg, verder werden er nog mensen verplaatst naar andere functies. Men verwacht er veel van, laten we afwachten en kijken hoe het gaat lopen. De F1 wagen is schijnbaar beter dan die van verleden jaar, maar de concurrentie zit ondertussen ook niet stil. Op het vlak van de clubs, staat er ook nog één en ander te gebeuren. Kortom hij vertelde vele nieuwtjes, teveel om op de noemen. Zij die er waren zijn er van op de hoogte, voor de afwezigen, wait and see zou ik zeggen.

Na het afsluiten van de jaarvergadering, was er voor degenen die er voor gekozen hadden nog een afsluitend etentje aan een zeer democratische prijs. Het etentje werd ook nu weer verzorgd door de ondertussen voor ons bekende kookploeg, L’Arte di vivere. Ook dit jaar was het etentje weer tot in de puntjes verzorgd en de smaak ervan was weer hemels. Bedankt aan de kookploeg in naam van ons allen, zou ik zeggen.

Voila, het jaar is weer op gang geschoten en op naar een volgende activiteit van onze Scuderia Ferrari Club Genk.

Klik hier om de presentatie van de 31ste Algemene vergadering te bekijken

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community