31 mei 2015 - Leuke missie tour

31 mei 2015 - Leuke missie tour

De organisatie van de leuke missietour, een fundraising dit jaar voor het opleiden van blindengeleide honden, had ons gevraagd om ook naar het centrum van Genk af te zakken met een stand. Dit dan natuurlijk ook met bijbehorende wagens want daar ging het ten slotte ook om. Als er mensen waren die eens een ritje wilden maken aan boord van een heuse Ferrari dan kon dit mits betaling hiervan. De opbrengst van deze rondritten werd dan integraal overgemaakt aan de leukemissietour.


Wij waren omstreeks 08.30 uur aanwezig en bouwden naarstig onze ondertussen toch wel gekende promostand op. Even later waren er ook al enkele Ferrari’s aanwezig. In feite was het weer de grote spelbreker want de zon liet het afweten en de wind liet zich gevoelen. Maar mannen zoals wij storen er zich niet aan en deden aan ledenwerving net alsof we het iedere dag deden. Nu, in feite om eerlijk te zijn, liep er niet bijster veel volk rond, spijtig maar er is zoveel te doen in deze periode van het jaar dat een mens bepaalde zaken gewoon uit het oog verliest. In Genk waren er de laatste communiefeesten, de eerste kermissen, braderie, wandeling in het park enz. Het gevolg kon zich al laten raden, ook al door de niet-medewerking van het weer.


In de namiddag kwam er toch wat meer volk opdagen, en wij hadden ondertussen ook een 7-tal Ferrari’s op onze stand staan. Maar dat was ook niet van al te lange duur. Omstreeks 16.00 uur begon het te mieseren en dat werd alleen maar erger zodat wij tegen 16.30 uur ook noodgedwongen onze stand afbraken om terug huiswaarts te keren. 
Het is feite een spijtig verhaal wat hier neer geschreven wordt maar het is niet anders. Wij, het bestuur, hopen nu maar één zaak en dat is de organisatie van dit toch wel prachtige evenement hier niet hun broek aan scheurt en dat ze volgend jaar terug weer zoiets op poten zetten. Maar dan misschien op een andere en beter uitgekiende datum. Maar toch een welgemeende proficiat voor de tomeloze inzet van de organisatie.
 

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community