29 November 2015 - Seizoensafsluiter 2015

29 November 2015 - Seizoensafsluiter 2015

Ja, het jaar nadert weer zijn einde en traditioneel sluit onze Scuderia Ferrari club het seizoen af met een etentje. Dat dit gebeurd samen met de laatste F1 G.P. is ook al evenzo een traditie geworden. De teerlingen in het F1 gebeuren waren reeds een tijdje geworpen, maar toch konden de wij, het vernieuwde voltallige bestuur, meer dan 50 mensen ontvangen op ons afsluitend etentje. Het etentje werd ook al naar gewoonte ook dit jaar weer klaar gemaakt door de kookclub, L’ arte de vivere, waar trouwens ook enkele van onze leden, Jenny en Lino, deel van uitmaken. De menukeuze was dit jaar een beetje anders, we opteerden voor een mix van typisch Italiaanse en Belgische gerechten, dit ook om onze de band tussen Italië en België een beetje in het daglicht te stellen.Er werd wel naar de race gekeken, maar niet echt met volle overgave wat dan weer leidde tot menig gesprek tussendoor. Maar als de nieuwe F 1 comming man, Max Verstappen, weer een geweldige inhaalbeweging uit zijn hoed toverde, dan had iedereen het toch gezien. Na afloop van de race hield onze voorzitter nog een kleine speech waarbij hij ook reeds de kookclub bedankte voor wat ze op tafel gingen toveren. Iedereen schoof aan en liet het zich van harte smaken en zeker de tiramissu die het etentje afrondde werd door iedereen goed gesmaakt. Nadien werd er nog wat nagepraat, maar stilaan verlieten de mensen toch de zaal, ook al omdat er mensen bijwaren die toch nog een lange terugreis voor de boeg hadden.


Wij, het voltallige bestuur, waren tevreden over de opkomst en de gemoedelijke sfeer die er was. Bij deze wensen wij nu reeds ieder lid van onze club, en het zijn er 230 dit jaar waarvoor onze dank, een prachtig jaaruiteinde toe en een voorspoedig, gezond en gelukkig 2016.

Moge het Ferrari F1 team volgend jaar het Mercedes F1 team voorbijsteken en het seizoen dan afronden met een WK titel. Misschien een droom, maar dromen mag.

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community