2 Oktober 2016 - Fandag 2016

2 Oktober 2016 - Fandag 2016

Zoals naar gewoonte hielden we onze jaarlijkse fandag in het najaar. Dit jaar ging het gebeuren door op 2 oktober. We kozen dit jaar voor die datum ook al omdat het dan samenviel met de GP van Maleisië en we dit dan konden combineren.

De bestuursleden waren reeds vroeg in de weer in ons clublokaal om alles tijdig klaar te kunnen zetten. Er werd eerst gezamenlijk naar de GP gekeken met een toch wel verrassend eindresultaat. D. Ricciardo won de GP,Raikkonen werd vierde en van Vettel was er geen spoor te bekennen in de einduitslag.

 

Na de race werd er gezamelijk in een naburig etablissement lekker gebrunched. Nadien werd de fandag dan verder gezet in ons lokaal. Er kwamen ook enkele leden opdagen om ook hun lidkaarten op te halen, maar jammer genoeg waren die nog niet aangekomen vanuit Italië. Ondertussen was al  namiddag en we begonnen ons vragen te stellen of we misschien de fandag waren vergeten bekend te maken aan onze leden. Behalve enkele leden vanuit Genk en Lochristie kwam er geen kat opdagen. We begonnen ons stilaan de vraag te stellen over de zin en de onzin van het nog verder organiseren van de fandag. Ten slotte wordt zoiets toch ingericht om een fijn samenkomen te hebben met onze leden. Schijnbaar bestaat de interesse hier niet meer voor. Waarom, dit is voor ons ook een raadsel. Het is misschien beter dat we dit evenement niet meer organiseren. De bestuursleden die van ver komen, kunnen zich dan de kosten en moeite besparen en voor de club kan dit kostenbesparend werken.

 

We zijn er nog niet uit als we volgend jaar nog een fandag gaan organiseren, misschien kunnen we dit thema eens voorleggen aan jullie allen op de jaarvergadering van volgend jaar. We zullen wel zien wat er dan uit de bus gaat komen en aan de hand daarvan zullen we zien wat we kunnen doen of niet meer doen.

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community