Nieuwsbrief december 2022

Beste Lid, Wij beleven momenteel de laatste dagen van 2022. Een jaar waarin wij terug volop onze vrijheden hebben kunnen omarmen. Wat deed het deugd om tijdens onze Algemene Ledenvergadering van maart jl. zoveel leden terug samen te zien en vertellen over hun gemeenschappelijke passie. Of tijdens onze uitstap naar Belrose Classics en Wijnhandel Axybel. Of de herdenking van Gilles Villeneuve. Of onze “alternatieve” uitstap naar Ferrariland. En ga zo maar door…

Allemaal verhalen die je straks kan lezen in onze nieuwste editie van het Clubblad “Magazine”. De boekjes worden deze week op de post gedaan en zullen met wat geluk nog voor de Kerstdagen bij jou in de brievenbus liggen. Veel leesplezier, alvast!

Deze uitgave van het clubblad is ondertussen toe aan nummer 33. Wij hebben onlangs in ons clublokaal wat orde gebracht in de archieven van Magazine. Ben je een liefhebber in het verzamelen van oudere edities van ons clubblad, dan hebben wij goed nieuws. Wij zijn in het bezit van een aantal oudere nummers en zouden deze graag verdelen onder onze leden. Het gaat hier om volgende nummers: 1 – 2 – 9 – 11 – 16 – 17 – 19 – 20 – 21 – 22 – 24 – 25 – 26 – 27 – 29 – 30 – 31 – 32. Ben je op zoek naar een of meerdere ontbrekende nummers, laat het ons gerust weten en wij zullen je gevraagde nummer(s) opsturen naar je thuisadres. Je dient enkel de verzendkosten te betalen. Zoals altijd, wie eerst reageert, heeft de grootste kans. Want op is op.

Onder hetzelfde thema, beschikt de Club ook over een aantal officiële Ferrari jaarboeken. Het gaat hier om de edities 2011 – 2012 – 2014 en 2015. Deze bieden wij te koop aan voor het bedrag van 25,00 euro/exemplaar + verzendkosten. Idem als boven, laat ons weten mocht je er eentje willen bestellen. Afgelopen maandag, 17-12, was ik aanwezig op de boekpresentatie van “Zolder ’82-22, Il Viaggio di una Vita” van Alessandro Troiani. Dit is het tweede boek dat deze Italiaanse Gilles Villeneuve fan schreef over de Canadese piloot. In 2021 bracht hij “Diario 27 – Un anno di Gilles” uit. Onze vereniging heeft haar bijdrage geleverd in beide boeken met allerlei anekdotes, foto’s en andere contacten. Mocht je interesse vertonen, deze boeken (straks ook in een Engelse versie) kunnen online besteld worden via deze link van Amazon.it: https://www.amazon.it/s?k=zolder+82-22+libro+troiani&crid=3RI236Y4DJ96Q&sprefix=zolder%2Caps%2C76&ref=nb_sb_ss_ts-doa-p_1_6

En tot slot, tijd om de ledencampagne 2023 op gang te trekken. In bijlage vind je alle info om je lidmaatschap te verlengen. Het is ook belangrijk om het aanvraagformulier opnieuw in te vullen, te ondertekenen en terug te sturen. Ferrari NV en Scuderia Ferrari Club Scarl zijn genoodzaakt om deze Europese Privacywetgeving strikt te blijven volgen en verplichten de aangesloten Scuderia Ferrari Clubs dit ook te doen.

Namens het Bestuur, wens ik je en je familie een Vrolijk Kerstfeest en een heel gelukkig 2023!!!

E sempre FORZA FERRARI!!!

Giulio Giulietti

Voorzitter Scuderia Ferrari Club Genk - Belgium

Info hernieuwingen leden 2023:

/UserFiles/files/Info%20hernieuwingen%20leden%202023(2).pdf

Aanvraagformulier:

/UserFiles/files/Scheda_Adesione_Application_Form_SFC%20GENK_BELGIUM%20vzw(1).pdf

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community