UITNODIGING ROSSO CORSA MEETS BRITISH RACING GREEN

Beste lid,

Onze Algemene Ledenvergadering is nog maar net achter de rug en bij deze wensen we u op de hoogte te brengen van onze eerstvolgende activiteit:

ZONDAG 24 APRIL 2022

Om 11:00 uur bij BELROSE CLASSICS (Grote Steenweg 10, 2440 Geel)

“Belrose Classics spits zich toe op de volgende 2 activiteiten: De Specials: (Her)creatie en evocatie van historische modellen door een combinatie van moderne materialen en state-of-the-art vakmanschap om de pure vorm van rijden terug te brengen die vooroorlogse auto's vertegenwoordigen, maar met een verhoogd niveau van comfort. "Nuts & bold" restauratie van klassieke sportwagens zoals MB Pagode, Ponton, 190 SL, 300 SL, Jaguar E-Type, XK 120, Porsche 911, op speciale aanvraag Ferrari, Facel Vega, Bizzarrini, Maserati en nog veel meer.”

Hier krijgt u een uitgebreide rondleiding met de nodige vakkundige toelichting en wordt er afgerond met een natje en een droogje.

Om 13:00 uur volgt een uitgestippelde rondrit langs Kempense wegen, u wordt voorzien van een roadbook volgens het bolleke-pijl systeem en een vragenlijst.

De rondrit eindigt bij wijnhandel AXYBEL (Beemdweg 7, 2560 Nijlen).

“Bij wijnhandel Axybel delen we graag onze passie. Of je nu wijnliefhebber bent of wijnamateur, we gaan samen op zoek naar de juiste match. Daarbij zijn de druif, de streek, het wijnhuis, maar ook zeker je eigen smaakpallet van groot belang. Een moeilijke zoektocht? Geen nood, we begeleiden je graag bij het ontdekken van onze wijnen.”

U krijgt hier de mogelijkheid om enkele gerenommeerde Italiaanse wijnen te degusteren bij een lekker Italiaans hapje, want de maand april staat bij wijnhandel Axybel in het teken van de Italiaanse gastronomie.

Hoe je inschrijven?

Gelieve een e-mail te sturen voor 20 april 2022 naar scuderiaferrariclubgenk@hotmail.com om jezelf in te schrijven met vermelding van uw gegevens, het aantal deelnemers en wagen (liefst Ferrari).

Deze activiteit is vrij van deelnamekosten.

Mocht u nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Cordiali saluti e, come sempre, FORZA FERRARI!!!

Namens het bestuur van Scuderia Ferrari Club GENK - Belgium,

Giulio Giulietti,

Voorzitter - Presidente

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community