Uitnodiging algemene ledenvergadering

Beste Ferrarista, Wij nodigen U graag uit op onze Algemene Ledenvergadering 2022 dat zal doorgaan op ZONDAG 20 maart 2022 in Feestzaal De Schalm, Landwaartslaan 99 te Genk-Boxbergheide. De vergadering zal voorafgegaan worden door een etentje en vervolgens heeft u de mogelijkheid om de eerste F1 GP van dit seizoen te volgen op groot scherm. Onze trouwe kookploeg Spiedolino Catering zal voor de innerlijke mens zorgen. In de zaal zal er tevens een unieke tentoonstelling zijn van memorabilia en andere kunstwerken van Ferrari en Gilles Villeneuve.

Programma Algemene Ledenvergadering 2022:

- Vanaf 11h00 opening zaal en tentoonstelling Ferrari en Gilles Villeneuve memorabilia

- Om 12h00 aperitiefje van het huis en start diner 

- Om 15h00 start van de Algemene Ledenvergadering 2022 met volgende agendapunten (iedereen is van harte welkom – maar stemrecht enkel voor leden SFC Genk-Belgium vzw anno  2021/2022): ➢ Nabeschouwing activiteiten 2021; ➢ Goedkeuring jaarrekeningen 2021; ➢ Goedkeuring begroting 2022; ➢ Toelichting lidmaatschap 2022; ➢ Verkiezing nieuw Bestuur voor een periode van twee jaar; ➢ Activiteiten 2022; ➢ Diversen en rondvraag. Het huidig Bestuur is aan het einde van haar ambtstermijn en dient herkozen te worden. Maar we zijn ook op zoek naar jonge krachten die in de toekomst deze vereniging willen vervoegen. Voelt u zich geroepen en wilt u erbij horen, stuur dan een brief of mail naar de Voorzitter van SFC Genk-Belgium vzw.

M E N U

Het Scuderia Ferrari F1-seizoen starten wij met een glaasje Prosecco aangeboden door Spiedolino Catering We zullen de grid bekleden met een heuse starter “Gevulde Carpaccio Bonbon met Zuiderse groenten” Een duo van Pasta: Penne al Forno & Pasta met zelfgemarineerde scampi’s En waar zullen we eindigen? Dessert aangeboden door Scuderia Ferrari Club Genk - Belgium Eet smakelijk, e come sempre, FORZA FERRARI!!!

D E E L N A M E / I N S C H R I J V I N G

De deelnameprijs voor het diner werd vastgesteld op 25,00 Euro/lid van Scuderia Ferrari Club Genk-Belgium en 30,00 Euro/niet-lid. Er werd ook gedacht aan de kinderen. Wij bieden een kindermenu aan 15,00 Euro/kind onder de 12 jaar. Het deelnamebedrag dient gestort te worden op het gekende rekeningnummer van Scuderia Ferrari Club GenkBelgium

 IBAN: BE09 9790 8568 5357 BIC: ARSPBE 22 met vermelding “Deelname Algemene Ledenvergadering 2022 + aantal”. Mogen wij U ook vragen om uw deelname te bevestigen door een mailtje te sturen naar scuderiaferrariclubgenk@hotmail.com / genk@scuderiaferrari.club of per post naar het secretariaat. Of U kan contact opnemen met een van onze bestuursleden.

Opgelet: om praktische redenen wordt vrijdag 11 maart 2022 vastgelegd als einddatum om U in te schrijven. Bedankt voor het begrip.

Natuurlijk dragen wij nog altijd de gevolgen van de vreselijke pandemie en dienen wij nog steeds alert te blijven. Vanaf 18 februari 2022 gaat België over in code “ORANJE”. D.w.z. dat een Covid Save Ticket nog steeds verplicht is voor alle binnen activiteiten en dat iedereen een mondmasker dient te dragen bij het binnenkomen van de zaal en bij iedere verplaatsing in de zaal. Als organisator van dit evenement zullen wij erop toezien dat de geldende regels worden gerespecteerd. Meer info over de geldende maatregelen vind je op www.info-coronavirus.be. Wij blijven het herhalen, doe dit en het komt allemaal goed.

Met sportieve groeten,

Giulio Giulietti Voorzitter

 

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community