Uitnodiging De Hageland Rondrit

Beste lid,

Afgelopen week was er de OpenDeurDag bij een van onze hoofdsponsors RedBayCars. Een puike organisatie, goed gedaan Stefan! Wij waren ook verheugd om tal van Ferraristi en leden van onze vereniging, na zeer lange tijd te ontmoeten. Het coronavirus blijft tot op de dag van vandaag ons sociaal leven beïnvloeden. Maar dankzij de massale vaccinatie en de maatregelen van de diverse overheden hopen wij dat het stilaan de goede kant zal kunnen opgaan. Het virus volledig bannen zal waarschijnlijk nog niet lukken. We zullen nog een tijdje ermee moeten leven.

 

Langs onze kant proberen wij de draad terug op te pikken en organiseren wij dit najaar onze eerste buitenactiviteit sinds lang. Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen om deel te nemen op ZONDAG 3 OKTOBER 2021 aan De Hageland Rondrit. Laten we de Steigerende Paardjes loslaten voor een rit langs de pittoreske wegen van de Antwerpse Kempen en het Brabantse Hageland.

Hieronder vindt u de nodige info en deelnameformulieren. Wij hebben U dit jaar de mogelijkheid gegeven om eventueel in te schrijven voor uitsluitend het afsluitend diner. Mocht u nog vragen hebben hierover, laat het ons gerust weten. Of neem contact met een van de bestuursleden.

Uitnodiging De Hageland Rondrit

Deelnameformulier Enkel Diner

Deelnameformulier

We kijken ernaar uit om mekaar weer te ontmoeten.

Groetjes,

Het SFC Genk - Belgium Bestuur


PS: een uitstap naar Maranello met bezoek aan de Ferrari-fabrieken, zit er dit jaar niet meer in. Tijdens de laatste bestuursvergadering gaf de Ferrari-directie aan dat de bezoeken voor buitenstaanders (klanten, sponsors, ownersclubs of fanclubs) nog niet zijn heropgestart.
 

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community