Sezoensafsluiter in het teken van de Kleine Prins - 1 December 2019

1 December 2019. De laatste GP F.1, ons eindejaardiner + de overhandiging  van onze checque naar het Kinderkankerfonds De kleine Prins toe. Dit waren de ingrediënten van onze laatste meeting voor 2019.
Zoals stilaan vaste prik, kwamen we nu ook weer samen in zaal de Schalm te Boxbergheide Genk. Het bestuur was reeds om 11.30 uur aanwezig om de zaal in te richten. Dit terwijl onze kookploeg, casa di noi, in volle voorbereiding achter hun vuren stond. De zaal werd in gereedheid gebracht, spandoeken, vlaggen, tafels en stoelen kregen hun plaats. Onderleggers en bestek ontbraken ook niet, net zoals de beamer die ook opgestart werd. Er werd nog wat gekeuveld onder elkaar en stilaan begonnen de eerste leden binnen te druppelen. De zaal was al redekijk bezet voor aanvang van de GP van Abu Dhabi want dit was ons eerste item van de dag. Weer geen overwinning, dus onze hoop rust op volgend jaar. Hopelijk is er dan wel voldoende reden om met champagne te spuiten.

Ondertussen waren ook de burgemeester, Wim Dries, van de Stad Genk en de verantwoordelijken van het Kinderkankerfonds De Kleine Prins aangekomen onder leiding van hun voorzitter De Heer Peter Croonen. Onze voorzitter Giulio nam eerst het woord gevolgd door de burgemeester. Hij zette de club in de spotlights met ons te felicitaties toe te werpen voor ons 35-jarig bestaan. Hierna nam De Heer Croonen het woord over om ons te bedanken voor het evenement wat we georganiseerd hadden,  onze fandag die in het teken stond van een actie ten voordele van het kinderkankerfonds De kleine Prins. Met nederige trots konden wij hun onze bijdrage overhandigen met een checque ter waarde van 3000€. Het hele seizoen 2019 hebben wij samen met al onze leden en sponsors gezorgd dat we dit bedrag bij elkaar kregen en aan hun konden schenken, waarvoor een welgemeende dank u wel aan iedereen die onze club een warm hart toedraagt. De nodige bloemetjes en foto’s volgden net zoals een welgemeende dank je wel vanwege het Kinderkankerfonds De Kleine Prins  voor het geschonken bedrag wat hun verwachtingen toch wel overtrof. Tot zover item 2 van onze samenkomst.

Over naar item 3, het diner. Eerst werd er door het bestuur nog een glaasje Prosecco aangeboden waarna de kookploeg in actie trad. Als eerste werd er Carpaccio en caprese met een vleugje balsamico van onze sponsor Boni aangeboden. Hierna volgde dan een Minestrone soep gevolgd door een gevulde surf en turf conchiglione al forno. Het was dus weer smullen van de bovenste plank, ik weet niet hoe ze, de kookploeg, het klaarkrijgen maar telkens weten ze ons weer te verrassen met overheerlijke gerechten. Als afsluiter volgde nog een mooie en licht verteerbare taart. Stilaan kwam de dag ten einde, ondertussen was het reeds 21.00 uur voorbij en de deelnemers begonnen stilaan huiswaarts te keren. Er waren mensen die nog een rit van om en bij de 2 uur voor de boeg hadden. Wij als bestuur, wensen jullie allen te bedanken voor de grote opkomst. Ook iedereen die van verre of dichtbij bijgedragen heeft aan het slagen van onze actie ten voordele van het Kinderkankerfonds De Kleine Prins. Verder wensen wij ook iedereen een zalige Kerst en een gezond en gelukkig 2020. We zien ons terug op 15 maart 2020 op de jaarvergadering.
Buon Natale e Felice Anno Nuovo e forza Ferrari.


                                                                                                                                

Tekst: Dexters G.

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community