Cars & Coffee Friends Peer - 1 Augustus 2019

Zoals het jaarlijks steeds wederkeert op de eerste donderdag van de maand augustus, waren we met onze club ook nu weer present op de jaarlijkse Ferraridag van Cars & Coffee Friends Peer. Omstreeks 15.00 uur waren Rudy en ik, Guy, al present op het pleintje in Peer centrum om onze stand op te bouwen. De organisatie organiseert dit event al verschillende jaren in samenwerking met Ferrari garage F.M.A. uit het Antwerpse. Zij tekenen steeds ook present, en dit jaar met een 812 Superfast en een Portofino. Wij stonden met ons clubtentje even verderop, op dezelfde plaats als ieder jaar. Dit heeft zijn voordeel, uit ervaring weten onze clubleden ons staan en kwamen langs om gedag te zeggen en natuurlijk om ook even een praatje te slaan. Het merendeel van de praatjes ging natuurlijk over het F1 team wat de flaters dit jaar aan elkaar rijgt dat het niet meer normaal is.

Swat, dit geschreven te hebben, kwamen de bezitters in getale toe. De organisatie ze wist allemaal een mooi plaatsje te geven. Nieuw dit jaar was dat de organisatie samen met al de Ferrari’s een kleine rondrit van om en bij het uur deed en dit onder begeleiding zodat de hele groep mooi samenbleef. We hoorden van menig bezitter dat dit enorm in de smaak gevallen was en gaven de organisatie dan ook een dikke pluim achteraf op de receptie voor de Ferrari bezitters. Nadeel was wel dat het pleintje leeg was en wij, Rudy, Luc Vangrieken die ons ondertussen had vervoegd, en ik er letterlijk met onze vingers stonden te draaien. We waren al tevreden dat er mensen waren die ons om inlichtingen allerhande kwamen vragen. Omstreeks 18.00 uur waren Giulio en Rocco ook present en konden zij de wacht even aflossen, zodat wij even foto’s konden gaan maken en de innerlijke mens versterken.

Ondertussen was de rondrit op zijn einde en werden de Ferrari’s, 66 in totaal, weer opgesteld zodat de kijklustigen zich konden vergapen aan de bolides uit Maranello. Ook aan onze stand nam de drukte toe. Giulio had zijn handen vol met het noteren van de mensen voor onze fandag van 15 september aanstaande. Zei het voor de kartwedstrijd of om een ritje met hun Ferrari te maken met kankerpatientjes aan boord. Zoals jullie onderhand wel weten doen we dit jaar, voor ons 35-jarig bestaan, een donatie aan het kinderkankerfonds, de Kleine Prins. Er is nog altijd de mogelijkheid tot inschrijven voor beide onderdelen, zie onze nieuwsbrief. Als er mensen zijn die met de hele familie willen komen, ook welkom want er is ook nog de binnenspeeltuin, KinderRijck, die ook bij deze organisatie betrokken is. Ook mogen we verschillende nieuwe leden verwelkomen, zij wendden zich ook tot Giulio die hun aanvraag invulde en hun lidgeld in ontvangst nam. Bedankt en welkom nieuwe leden.

Omstreeks 9.30 uur begon het schemeren en beslisten we om onze stand op te ruimen. Blij en voldaan, maar moe, van deze prachtige namiddag/avond, gingen we nadien nog even iets drinken en reden we terug naar huis. Bedankt aan jullie allen voor de grote opkomst en ook niet te vergeten voorzitter Maurice van CCFP en zijn hele team voor een perfecte organisatie.

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community