Ferrari Racing Days Nurb├╝rgring

Beste Lid,
 
Het heeft allemaal even op zich laten wachten, maar eindelijk hebben we meer info ivm de Ferrari Racing Days op de Nurbürgring.
We willen wel even verduidelijken dat alle info ivm de aktiviteiten van Ferrari, Ferrari Corse Clienti of andere afdelingen van Ferrari Spa, dient te komen van het secretariaat van Scuderia Ferrari Club. Wij zijn volledig afhankelijk van wanneer deze info wordt vrijgegeven. Het ligt dus niet aan ons als wij slechts vandaag u deze mail kunnen bezorgen en uw eerdere berichten niet hebben kunnen beantwoorden. Het heeft trouwens ook geen zin om het secretariaat in Maranello hierover lastig te vallen.
 
Zoals voorgaande jaren zijn de Europese manches van de Ferrari Challenge gratis toegankelijk voor de leden van alle Scuderia Ferrari Clubs.
 
Wat moet U doen ?
 
U dient in het bezit te zijn van een geldige lidkaart Scuderia Ferrari Club Genk-Belgium (of van een andere SFC) anno 2019 en een legitimatiebewijs (pas of identiteitskaart). U wendt zich tot het Welcome Center/Accreditatie Center en daar krijgt u een pass die u toegang verleent tot het evenement. U ontvangt ook een doorlaatbewijs voor uw wagen om te kunnen parkeren op de voor dit evenement voorziene parkeerplaatsen. In bijlage vindt U een mapje met de locatie van het Accreditatie Center, alsook het programma. Alle documentatie kan u in de mail terugvinden van ons secretariaat.
 
Bent U Ferrari-eigenaar en wenst u deel te nemen aan de aktiviteiten die gepland staan op dit circuit, dan dient u contact op te nemen met uw dealer.
 
Sportieve groeten en tot op de Nurbürgring.
 
E sempre FORZA FERRARI !!!
Het Bestuur
Scuderia Ferrari Club Genk-Belgium
#LIVEYOURFERRARIPASSION
#essereFerrari
Clublokaal/Sede:
Vennestraat 98
B - 3600 Genk

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community