Algemene Ledenvergadering 2019 - 24 maart 2019

Wij, de club Scuderia Ferrari Club Genk Belgium, trokken ons seizoen weer op gang met de ondertussen klassieke jaarvergadering. Ook nu weer gingen we van start in zaal de schalm op boxbergheide te Genk. Het bestuur was reeds omstreeks 10.00 uur aanwezig en dit om de zaal aan te kleden en alles klaar te zetten ter ontvangst van onze leden. De kookclub, die ons voor was, was ondertussen ook al volop bezig met het bereiden van het eten want alles wordt dagvers gemaakt. Omstreeks 11.30 uur druppelden de eerste leden binnen en na een hartelijke groet stelden zij zich strategisch op aan de toog. Na aankomst van de leden die ingeschreven hadden om deel te delen aan het etentje, werden ze uitgenodigd voor een Prosecco en een amuse waarna ze aan tafel gingen. De kookploeg, serveerde ons meerdere gangen met telkens een gerecht op waar je vingers en duimen van kon aflikken. Het moest gezegd dat het eten weer helemaal top was. Het dessert was dan nog iets aparts. Aangezien de club dit jaar haar 35 jarig bestaan viert, hebben wij vanuit de Ferrari fabrieken een uniek logo toegestuurd gekregen dat we het ganse jaar mogen gebruiken.

Nu had onze kookploeg, Casa di Noi, er niet beter op gevonden om dit 35 jarig bestaan logo te verwerken in prachtige en uiterst lekkere cake. Het was dan ook aan de voorzitter om de cake aan te snijden waarna hij, de cake, door de kookploeg onder de aanwezigen werd verdeeld. Ondertussen was ook schepen van cultuur van de stad Genk, Nagels Annick toegekomen om ons een presentje te overhandigen tijdens haar speech uit naam van het stadsbestuur. Wij stuurden ze natuurlijk niet naar huis met lege handen maar gaven haar een mooi boeket rode bloemen, haar lievelingskleur zei ze.

We gingen dan nu over naar de orde van de dag. Het overlopen van het afgelopen seizoen met de door ons georganiseerde evenementen en ook het overlopen van het financiële reilen en zeilen van de club. Deze uiteenzetting werd trouwens zoals gewoonte gedaan door Guy, al sinds jaar en dag de penningmeester van de club. Na goedkeuring van het financiële gedeelte door de leden werd er even een pauze ingelast en nadien gingen we dan verder met de voortzetting van de vergadering. Nu werd er bekend gemaakt wat de dit jaar van plan zijn te doen. Er zijn natuurlijk de altijd wederkerende vaste evenementen en dit gewoon omdat de leden er naar vragen en wij hun vraag dan ook graag willen beantwoorden. Wat we dit jaar wel gaan doen is ons inzetten om een bedrag bij elkaar te krijgen door allerhande dingen op touw te zetten. We plannen dan om tijdens het seizoenseinde etentje, bij de laatste GP van het seizoen op 1/12, een bedrag te schenken aan de organisatie van het kinderkankerfonds De Kleine Prins. Verder bracht onze voorzitter, Giulio, nog wat laatste nieuwtjes vanuit Maranello Italië mee. Hij was er afgelopen week op vergadering geweest. Nadien kwam er nog wat varia en het vragenstel moment. De vergadering werd afgerond met jawel een speech van onze erevoorzitter Carmelo, ons allen bekend met stoel en zigge zagge zigge zagge.

Hopelijk gaan we een mooi seizoen met jullie allen tegemoet en kunnen we het jaar zowel sportief als gezond tijdens de laatste GP afsluiten en met een mooi bedrag dat we dan aan de organisatie van De Kleine Prins kunnen schenken.

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community