Motor Legend Festival Imola

Wellicht heeft  u misschien al iets opgevangen. Van 20 tem 22 april as. vindt op het circuit van Imola de Motor Legend Festival plaats. Dit is een nieuw evenement dat voor haar eerste editie in het teken zal staan van de Historic F1 Championship, de Master Endurance Legends, 30ste verjaardag van de eerste wereldtitel van Ayrton Senna, 120ste verjaardag van Enzo Ferrari 1898-2018, Ferrari-parade, en nog veel meer. De organisatie is in handen van de mensen die jaarlijks de Rally Legend op touw zetten.

Maar belangrijk voor u, alle leden SFC krijgen een korting op de officiële inkomprijzen. Dus, mocht u plannen hebben om binnenkort naar Imola te reizen, is dit zeker belangrijk.

Er zijn 3 categoriën van tickets. 

Voor pakket A, is het voldoende om met vertoon van je lidkaart (2017) je ter plaatse te melden aan de kassa van het circuit. 

Voor pakket B en C dient u het aanvraagformulier in bijlage (italiaans en engels) volledig ingevuld + ondertekend + stortingsbewijs terug te sturen naar het secretariaat van de organisatie, segreteria@motorlegendfestival.com

Verdere info over dit evenement vindt u ook op : http://www.motorlegendfestival.com/en/home/

Klik hier om de brochure te downloaden

Klik hier om de prijzen te downloaden

Alweer een voordeel om lid te zijn en te blijven van Scuderia Ferrari Club Genk-Belgium !!!

Forza Ferrari!

Het SFC Genk - Belgium

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community