F1 Testritten Barcelona

Beste Ferrarista,

Het F1-seizoen komt stilaan op gang.Eerst de voorstellingen van de nieuwe wagens en straks zijn er de testritten op het Spaanse circuit van Barcelona.

Wij ontvingen gisteren het bericht van Scuderia Ferrari Club dat de leden de mogelijkheid zullen krijgen om een Pitwalk te doen in de Paddock van het circuit.

Belangrijk: deze kans is enkel mogelijk voor de leden 2017 en op de volgende dagen van deze testritten: DINSDAG 6 MAART 2018 - WOENSDAG 7 MAART 2018 & VRIJDAG 9 MAART 2018. Dus NIET op donderdag 8 maart !!!

U kan zich voor 1 van deze data inschrijven door een mail te sturen naar dit secretariaat met vermelding van uw naam en voornaam, geboortedatum en lidkaartnummer. Dit dient te gebeuren voor 25 februari as. De plaatsen zijn beperkt. Nadien zullen we u op de hoogte houden van de verdere richtlijnen.

Uiteraard is de reis, overnachtingen en algemene inkom ter plaatse ten uwe laste en dient u zelf te organiseren !!!

Opgelet: deze actie is enkel voor de leden 2017. Familie en/of kinderen die eventueel willen meegaan en die geen lid zijn van SFC Genk-Belgium zullen GEEN toegang krijgen tot de paddock via Scuderia Ferrari Club.

Alweer een voordeel om lid te zijn en te blijven van Scuderia Ferrari Club Genk-Belgium.

Groetjes,

E sempre FORZA FERRARI !!!
 
Arzu Carmelo
Voorzitter - Presidente

Wordt lid van Scuderia Ferrari Club Genk

Wil je lid worden van de Scuderia Ferrari Club Genk en mee genieten van de sfeer, de evenementen en de voordelen?
Vul dan even uw gegevens in op de pagina "lid worden" en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Lid worden →

Wordt lid van onze community